Gastenboek

Ik hoor het graag!

Bij mij geweest of bij mij gekocht?
Hieronder kan je jouw bericht achterlaten.

Alvast bedankt en vriendelijke groet,
Petra

 

12 reacties

 1. Hoe leuk is het om je weekend te beginnen met op zaterdagochtend een bezoekje aan het mooie winkeltje van Petra. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers, snuffelen tussen al het brocante en de geur van bloemen.
  En verrassend of niet, als je er bent scoor je altijd wel wat leuks voor in huis, wat je dan de week erop weer helemaal blij maakt. Zeer enthousiast over dit adresje……zegt het voort!

 2. Zondag weer een letterlijk heerlijke workshop met hortensia’s gehad.In het altijd gezellige sfeervolle tuinhuis was alles weer prima voor elkaar.
  Mooi bloemen,de gestookte houtkachel,sandwiches,soep,koffie en zelfs champagnethee en chocolaatjes.Mocht je denken,ik kan alleen voor bloemen terecht dan heb je het mis want Petra verkoopt ook leuke kleding met accessoires en doet aan catering.
  Ik kijk al weer uit naar de volgende workshop voor de kerst.
  Workshops bij Petra staan voor een gezellige middag/avond en laten we lieve Eline niet vergeten.

 3. Afgelopen zondagmiddag een gezellige workshop gedaan bij Petra. Een stuk gemaakt met hortensiabloemen, sedum , roosjes , besjes en vrouwenmantel. Petra zorgt overal voor. We hebben daarnaast ook van een heerlijke lunch genoten. Super verzorgt. Petra dank voor je positieve energie.
  Lieve groet, Leonie

 4. wat was het gezellig gister! mooie krans gemaakt en genoten van de lekkernijen…en dan afsluiten met een heerlijk gluhweintje, wat wil je nog meer….. ??

 5. Een gezellige workshop kerstkrans maken gehad onder het genot van een hapje en een drankje. Leuke aankleding en een super lieve gastvrouw. Op naar volgend jaar ??

 6. december 12, 2015 om 9:31 am
  Super leuke workshop kerstkrans maken gehad. Alles was goed verzorgd en zag er gezellig uit. Bedankt!

 7. Een gezellige kerstworkshop gehad bij Petra. Een mooie krans en lekkere hapjes. Goed verzorgd weer Petra! Dank je wel.

 8. Het was weer erg gezellig, mooie kerstkrans gemaakt.
  Goed verzord Petra! De hapjes waren ook heerlijk.
  Fijne feestdagen .

 9. Anjo van de Kraats

  Vandaag een hele gezellige dag mogen beleven bij Petra: een workshop kerstkransen maken, voorafgegaan door een heerlijke en perfect verzorgde lunch. Super, wat is deze vrouw een creativeling!

 10. Een hele gezellige avond gehad, heerlijk gegeten en een mooie krans gemaakt. Een echte aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *